Corry Massage

Gepubliceerd okt. 04, 21
6 min read

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Massagepraktijk Maastricht - Maastricht, NetherlandsSport & Ontspanningsmassage Maastricht - Info

Er zijn twee stromingen in de Thaise massage. Maar daarnaast heb je vele verschillende soorten massages in Thailand. (De Noordelijke Thaise Massage) (De Zuidelijke Thaise Massage ) Een Thaise massage zorgt voor ontspanning en activering. Je voorkomt en verhelpt er lichamelijke en psychische klachten mee. Het zorgt voor versoepeld weefsel en heeft nog veel meer voordelen: Verlicht pijn in de rug, schouder, het hoofd en vermindert spierspanning, Bevrijdt blokkades in de energiestroom, Stimuleert het zenuwstelsel, Verjongt het lichaam, Helpt tegen slapeloosheid en vermoeidheid, Vermindert stress De Traditionele Thaise massage is zonder olie, is erg stevig en kan in sommige gevallen een beetje pijnlijk zijn (als de spieren flink vastzitten).

De Thaise massage is een stevige massage en helpt om het lichaam in balans te brengen. In sommige gevallen kan de massage een beetje pijn doen, De massagevorm zorgt voor ontspanning en activering en helpt met het voorkomen van lichamelijke en psychische klachten Onder deze behandeling valt : krachtige kniemassage , traditionele thaise massage, thai yoga massage.

Massagepraktijk Beginnen

Shiatsu Shiatsu is een Japanse massagetechniek voor preventieve gezondheidszorg die vitaliteit bevordert en vermoeidheid bestrijdt door druk toe te passen op specifieke punten van het lichaam. Tijdens de behandeling houdt je meestal je kleding aan en is het doel van de behandeling om blokkades op te heffen. De letterlijke vertaling van Shiatsu is ‘vinger’ en ‘druk’. massage maastricht centrum.

Shiatsu is een , wat inhoudt dat lichaam en geest als één geheel worden gezien. Shiatsu is een massagesoort die op veel punten gelijk is met acupunctuur, maar niet helemaal. Shiatsu is welbekend om de behandeling op de mat op de grond maar kan ook op een massagetafel worden uitgevoerd We hebben ook nog Shiatsu massage Bij deze massage worden drukpunten uit de Aziatische leer gebruikt in samenwerking met Deep Tissue technieken - massage maastricht centrum.

Body Pleasure Maastricht

Wij geven niet de Ayurvedische variant. Hopelijk in de toekomst wel. Net als andere massages, heeft de Indian Head veel voordelen: Betere afvoer van afvalstoffen uit de huid, Helpt tegen huidverslapping in het gezicht. Verbetering van de conditie van de gezichtshuid, Verminderen van hoofdpijn klachten. hotstone stenen. Verminderen van nek en schouderklachten (massagesalon maastricht).

Een Indian Head helpt je om je geest tot rust te brengen, Deze massage staat er om bekend dat het niet alleen goed is voor je fysieke staat, maar dat je er ook veel psychische voordelen aan kunt ervaren Detox 10. Detoxmassage Een Detox massage, ook wel genoemd, is een zachte massage die de afvoer van afvalstoffen en lymfe verbetert.

Massagepraktijk Alt Maastricht - 2021

Thai Massage MaastrichtThaise Massage Maastricht

Lymfedrainage is ontwikkeld in de jaren dertig van de vorige eeuw door Emil en Estrid Vodder. Na de Tweede Wereldoorlog werd deze massagevorm erg populair in Frankrijk, toen ze merkten dat verschillende soldaten kampte met gezwollen lymfeklieren. ontspanningsmassage limburg. Tegenwoordig is er geen duidelijke indicatie voor de gezondheidsvoordelen op de lange termijn van een lymfedrainage massage.

Dit wordt meegenomen tijdens de massage. Er bestaan verschillende soorten massages die mogelijk zijn als je zwanger bent. Wij gebruiken technieken uit de Lomi Lomi en besteden extra veel aandacht aan de gebieden die het zwaar te verduren hebben deze periode. soorten massage Er zijn verschillende soorten babymassages. Wij geven de Shantala massage.

Intuitieve Ontspanningsmassage - Maastricht

Ontspanningsmassage Maastricht - Totale OntspanningMaastricht Massage - Maak Een Afspraak

Het is een liefdevolle ontspanningsmassage die uitgaat van een respectvolle benadering en is niet moeilijk om te leren (maastricht massage). Veel ouders / verzorgers zien het als een perfecte manier om met hun baby in contact te komen en een diepere connectie te maken! Een Shantala massage is voor iedere baby geschikt, met name voor kindjes die veel huilen en last hebben van darmkrampjes.

De voordelen van een Shantala massage op een rijtje: Je baby zal rustiger en dieper slapen, De spijsvertering van je baby wordt verbeterd, Darmkrampjes en overstrekking verminderen Bovendien zorgt de massage voor een stijging van het hormoon oxytocine, dat een belangrijke rol speelt bij gevoelens en tederheid en gebondenheid. Er is een verhoogde productie van dit hormoon voor zowel de gemasseerde (baby) als de masseur (ouder / verzorger) Voor wie ? Shantala massage is een ontspanningsmassage voor baby’s en helpt baby’s om beter te slapen De massagevorm helpt met creëren van een dieper connectie tussen de gemasseerde (baby) en masseur (ouder / verzorger) Beyond Er zijn zoals je leest veel verschillende soorten massages.

Sportmassage Maastricht

We bieden nog de kriebelmassage en de massagemarathon aan. En zo hebben ook nog speciale specials rondom de winter, herfst, lente en zomer. Hopelijk mogen we spoedig weer onze warme handen inzetten om je een grandioze massage te geven. Wil je meer informatie of advies over een bepaalde behandeling ? Schroom niet om ons te schrijven of bellen.

Deel dit artikel met vrienden of collega's Massages zijn goed voor je omdat ze grote voordelen hebben voor je gezondheid en zelfs je weerstand verbeterd. Daarnaast bieden massages nog enkele andere voordelen: Een massage zorgt voor een verbetering in de balans tussen lichaam en geest, Massages activeren je zelfhelend vermogen, Massages verminderen stress, Een massage stimuleert het geluksgevoel, Door het nemen van een massage word je weerstand verhoogd, Het nemen van een massage stimuleert je doorbloeding, Door het los masseren van de spieren zorgen voor het verwijderen van knopen, en daarmee direct ook afvalstoffen, Massages geven energie Bij een massage hebben we veelal hetzelfde beeld; het strelen, kneden, rollen en persen van de huid en spieren en dat vaak met een ontspannen doeleinde.

Massage Hand

Maar hoewel de meeste behandelingen hetzelfde uitgangspunt hebben, zijn er veel verschillende technieken om dit te realiseren. relax sport maastricht. Dat blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd meer dan 250 vormen van massagetherapieën zijn. Deze zouden we grofweg kunnen onderverdelen in ontspanningsmassages, intense massages, duo massages, therapeutische massages, detox massages en familiemassages.

Intuitieve Massage In MaastrichtIntuitieve Massage In Maastricht

De massage duurt gemiddeld 45 tot 90 minuten, uitzonderingen daargelaten. Voor wie is de ontspanningsmassage geschikt? De ontspanningsmassage is over het algemeen voor iedereen geschikt. Mocht je in het verleden blessures hebben gehad, dan is het aan te raden om dit voorafgaand aan de behandeling aan de masseur te laten weten.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht, Limburg

Een ontspanningsmassage is zeer geschikt voor mensen met stijve spieren en mensen die pijn ervaren over het hele lichaam. Wanneer je denkt aan het woord ‘massage’, dan is de Zweedse massage de massagesoort die daar het dichtste bij in de buurt komt. De Zweedse massage is een klassieker onder de westerse massagetechnieken en is ontwikkeld om de bloedsomloop te verbeteren, de spieren te kalmeren en het lichaam volledig te laten ontspannen.

De Zweedse massage is een massagetechniek die vaak als ontspannen wordt ervaren en tegelijkertijd wordt geprezen om het stress verlagende vermogen zowel fysiek als emotioneel. Een behandeling van deze massagevorm stimuleert de huid en het zenuwstelsel en zorgt ervoor dat de gewrichtsbanden en pezen soepel gehouden worden. Voor wie is de Zweedse massage geschikt? De Zweedse massage is geschikt voor iedereen die te kampen heeft met overmatige spierspanning, een slechte doorbloeding, gewrichtspijn, stress, vermoeidheid en menstruatiepijn.

Massage LimburgMassagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Maastricht Massage

Het verschil met de traditionele ontspanningsmassage zit in het feit dat deze massage meer spiritueel georiënteerd is. Het is een massagetechniek die al honderden jaren in Hawaii wordt uitgevoerd. De behandeling bestaat uit een afwisseling van lange strijkende bewegingen en de traditionele methodes om de balans tussen lichaam en geest te beïnvloeden en zoveel mogelijk te herstellen.

Navigation

Home

Latest Posts

Opleiding Holistisch Therapeut

Published May 27, 22
6 min read

Wat Is Reiki

Published May 24, 22
6 min read

Opleidingen - Spirituele Lessen

Published May 23, 22
6 min read